(06) 14 54 00 86 dagbesteding@degeasten.nl
Omgeving dagbesteding De Geasten Oudega

Lichamelijke beperking

Uw leven staat op de kop. Tot voor kort of een paar jaar terug was er niets aan de hand. Tot de dag dat u een beroerte kreeg,  een halfzijdige verlamming onderging of de reuma ernstig opspeelde. De dagelijkse dingen maken plaats voor revalidatie en de personen waar u mee omgaat moeten leren leven met uw beperking.

Mantelzorg

De dagelijkse dingen waar u nooit bij nadacht zijn niet meer vanzelfsprekend. U bent afhankelijk van de zorg. ‘Even’ een blokje fietsen of ‘even’ met de auto weg, het zit er niet meer in. Gelukkig heeft u lieve familie, zijn er goede vrienden en helpt de buurvrouw maar al te graag. Ze verzorgen u met liefde en ze  genieten van de zorg die ze aan u geven. Maar u voelt zich bezwaard dat u altijd een beroep op hen moet doen. Ook wanneer het ze niet uitkomt.

Graag neem ik deze zorg over. Ik ben gespecialiseerd in de ouderenzorg en weet als dagbestedingscoach en ziekenverzorgende (IG) waar u behoefte aan heeft.

Dagbesteding Aagje Hooijenga
Dagbesteding de Geasten Oudega
Dagbesteding de Geasten Oudega

Aangepaste accommodatie

Dagbesteding De Geasten heeft een speciaal aangepaste vakantiewoning. Geen drempels, een ruim toilet, alle voorzieningen zijn beneden en het gehele erf is rolstoelvriendelijk. We creëren een huiselijk gevoel met persoonlijke aandacht voor u.

Een dagje weg

Wilt u er liever op uit? Even een ommetje met de auto om de omgeving te bekijken? Of de heerlijke rustige omgeving van De Fryske Walden bekijken vanaf het water? Wij maken het u graag naar uw zin.

Thuisblijven, en dan?

Heeft u een hobby die u graag (weer) uitvoert? Doet u graag huishoudelijke taken of praat u liever over vroeger of datgene wat u bezig houdt? Dat is geen probleem. Met elkaar gaan we de dag door.

Tarieven

U betaalt € 52,50 voor een dagdeel van 4 uren. Voor dagbesteding in het weekend en in de avond gelden andere tarieven, deze zijn op aanvraag. Bij dagbesteding aan huis gelden eveneens andere tarieven. Bij een geldige indicatie vastgesteld door het CIZ is het mogelijk om de kosten voor de dagbesteding gedeeltelijk terug te krijgen.

Interesse?

Heeft u interesse? Of zijn er toch nog een paar vragen? Ik snap dat het lastig is om de zorg aan een ander over te laten. Daarom ga ik  graag met u in gesprek zodat u met het volste vertrouwen afreist naar dagbesteding De Geasten.

We konden mooie uitstapjes maken, ondanks de beperkingen
Wat is het fijn dat je als mantelzorger en dochter van een 82 jarige moeder hier samen kan zijn. Even bij elkaar in een fijne ontzorg omgeving, zonder dat het er dik op ligt. Aagje heeft ervoor gezorgd dat wij mooie uitsapjes konden maken met de rolstoel toegankelijke boot. Varen door De Alde Feanen en meren in deze mooie omgeving van Friesland. Aagje heeft ervoor zorg gedragen dat er een duofiets,  elektrisch ondersteund, klaar stond. Zo kon ik samen met mijn moeder ook nog mooie fietstochten maken door de fraaie natuur rondom Oudega en Aagje haar vakantie verblijf. Dank Aagje hiervoor, het was prima geregeld.   We hebben genoten dit afgelopen weekend.  

 Annieka en Babs Van Heren.

Bezoekers