(06) 14 54 00 86 dagbesteding@degeasten.nl

Herkenbaar?

  • U bent mantelzorger van uw ouders/buren of familielid en u merkt dat u even tijd voor uzelf nodig heeft. 
  • U ziet uw  ouders/buren of familielid teneergeslagen thuis zitten. U wilt er meer voor hun zijn maar u heeft uw eigen bezigheden en gezin waardoor de tijd ontbreekt. Enige afleiding zal ze goed doen.
  • Uw familielid heeft een speciale ongedwongen dag nodig waarin ze de aandacht krijgt die ze verdient maar die u niet kan geven.
  • U geeft zorg aan uw partner maar u merkt dat u nergens meer aan toe komt. Een dag voor uzelf is toch ook wel nodig.

Gelukkig biedt dagbesteding De Geasten uitkomst. De dagbesteding in Oudega waar dementerende ouderen en ouderen met een lichamelijke beperking gouden momenten beleven en op adem kunnen komen.

Omdat ik heel goed begrijp dat u de zorg van de persoon die u lief heeft niet snel aan een ander overlaat bied ik u een unieke kans. 

Maak een dagdeel gratis kennis met de dagbesteding.

  • Kom een dagdeel naar keuze vrijblijvend kennismaken. Zo weet u precies met wie uw geliefde te maken krijgt en of het hem of haar bevalt. Bevalt het niet? Geen probleem. 
  • Vervoer wordt geregeld. Zo heeft u daar geen omkijken naar.

De dagbesteding vindt plaats op een mooie sfeervolle locatie in Oudega (SM). Aan het eind van een verlaten weggetje, achter in het weiland. Dé plek voor een ongedwongen dag. 

Grenzend aan de volledig aanpaste woning bevindt zich een grote beschutte tuin, wind is geen spelbreker. We blijven thuis of doen leuke uitstapjes met elkaar. 

 

Ja, ik heb interesse

Zo ervaren anderen de dagbesteding:

Mijn schoonzus bloeit weer op De dagbesteding De Geasten, heb ik via het toegestuurde blad van Oudega,  de Bakbrogge, in  mijn woonplaats in Holland mogen ontdekken. Nu wilde het toeval dat mijn schoonzus  in Oudega een moeilijke tijd doormaakt en daarvoor goede ondersteuning nodig heeft. Ook haar man, die als mantelzorger zorgt voor zijn vrouw, maar daarnaast noch werkt, heeft  ook enige ondersteuning nodig. Of eerder ontlasting van zijn zorg van zijn vrouw. Na telefonisch contact met Aagje is er contact gelegd met mijn schoonzus.   Ik zie mijn schoonzus nu weer opbloeien . Door de structuur die haar contact bied met Aagje en haar dagbesteding. Je verricht goed werk Aagje, fijn dat ik jouw heb gebeld en heb mogen leren kennen als een warm mens zonder poespas. Helpen waar nodig is. Fijn.

Ik kan even op adem komen als mantelzorger Mijn vrouw voelt zich bij Aagje door de dagbesteding weer een deel van de maatschappij. Mooi werk wat Aagje doet met de ouderen. Zij  is goud waard voor mijn vrouw maar ook voor mij als partner.  Ik kan op deze manier ook even  op adem komen en mijn eigen dag in vullen.

Aagje voelt  als geen ander door haar gastvrijheid en medemenselijkheid de zorg voor onze vader als geen ander aan. Doordat onze vader hier op verhaal kon komen door de activiteiten en de vakantie die hij hier genoot zagen wij onze vader weer even helemaal zichzelf zijn. Aagje maakt met de dag invulling en zorgende handen dat ook wij als familie met elkaar weer als vanouds konden genieten als gezin. De warme maaltijden die zij verzorgde,  voor onze vader, hebben hem ook goed gedaan.

Aagje Hooijenga

Wees welkom bij mijn dagbesteding. Sinds 2 jaar is er specifieke dagbesteding bij De Geasten. Ik ben dit gestart omdat ik met lede ogen aanzie, dat mensen uit elkaar gescheurd worden door de gevolgen van een beperking. De mensen moeten bij elkaar blijven. De normen en waarden van een ander respecteren. Het is toch niet leuk dat iemand in een verpleeghuis terecht komt.

“Ik voel me van jongs af aan thuis in de zorg. Ik kom uit een groot gezin en zorgde dat iedereen in alles voorzien was. Na het behalen van de horeca vakschool heb ik de opleiding ziekenverzorging en activiteitenbegeleiding gevolgd. Het is zo’n mooi vak. De persoon die zorg nodig heeft krijgt de aandacht die nodig is.”

 

Heeft u interesse in een kennismaking? Verstuur onderstaand formulier en ik neem binnen 48 uur contact met u op. 

Ja, ik wil graag kennismaken

9 + 13 =