(06) 14 54 00 86 dagbesteding@degeasten.nl
Dagbesteding de Geasten Friesland

Mensen met dementie

Mist u structuur in uw leven? Mist u gevoel van veiligheid?  Wilt u weer eens het gevoel krijgen dat u er wel zeker toe doet?
Door mijn jarenlange werkervaring weet ik hoe dementerende personen zich voelen. Mijn empathisch vermogen is groot en ik geef mijn volledige aandacht aan de persoon die dit nodig heeft. Ik weet wat er nodig is om iemand op zijn of haar gemak te laten voelen. Dagbesteding maakt het mogelijk dat mensen met dementie langer thuis kunnen blijven wonen. Het is een fijne afwisseling voor de oudere en de mantelzorger.

 

Unieke rustgevende omgeving met een huiselijke sfeer

Een goede omgeving is belangrijk voor u. De omgeving van dagbesteding De Geasten zorgt voor het minimaliseren van ongewenste prikkels en het optimaliseren van gewenste prikkels zoals de geur van eten.

Grenzend aan de woonkamer bevindt zich een ruime tuin. Door de beschutte ligging is wind geen spelbreker.  Vanuit de tuin geniet u van de vrije omgeving om u heen. Van de koeien die in het weiland staan te grazen of de vogels die over u heen vliegen. Deze veilige tuin is volledig toegankelijk voor minder validen.

Ik creëer een sfeer waarin u zich thuis voelt en graag mag zijn. En dat met de zorg waar u behoefte aan heeft. U wordt gewaardeerd zoals u bent.

 

Dagbesteding De Geasten Oudega
Dagbesteding De Geasten Oudega

Die speciale dag voor u

Heeft u zin in een ontspannen middag? Een middag waarin alles mag en niets moet? De middag waarop uw verzorger iets voor zichzelf kan doen? Maandelijks hebben wij op dinsdag de deuren open voor geïnteresseerden. We maken kennis met elkaar en nemen er een bakje koffie en thee met iets lekkers er bij.

Wat gaan we doen?

We kunnen gaan lezen, een puzzel maken, spelletjes spelen, herinneringen ophalen of bezig gaan met huishoudelijke taken. Gaat u er liever op uit? Lekker wandelen, eropuit met de boot, genieten van de natuur of wilt u graag wat boodschappen doen?  Het is uw dag.

Tarieven

U betaalt € 52,50 voor een dagdeel van 4 uren. Voor dagbesteding in het weekend en in de avond gelden andere tarieven, deze zijn op aanvraag. Bij dagbesteding aan huis gelden eveneens andere tarieven. Bij een geldige indicatie vastgesteld door het CIZ is het mogelijk om de kosten voor de dagbesteding gedeeltelijk terug te krijgen.

Interesse?

Wilt u meer informatie over dagbesteding De Geasten? Dat kan. Ook voor een kennismakingsgesprek neemt u contact met me op. Als u uw contactgegevens achterlaat laat ik op werkdagen binnen 48 uur iets van ons horen. Of neem contact met me op via de contactgegevens onderaan deze pagina.

Dementerende ouderen
Aagje voelt  als geen ander door haar gastvrijheid en medemenselijkheid de zorg voor onze vader als geen ander aan. Doordat onze vader hier op verhaal kon komen door de activiteiten en de vakantie die hij hier genoot zagen wij onze vader weer even helemaal zichzelf zijn. Aagje maakt met de dag invulling en zorgende handen dat ook wij als familie met elkaar weer als vanouds konden genieten als gezin. De warme maaltijden die zij verzorgde,  voor onze vader, hebben hem ook goed gedaan. Jantine en Joop.

Bezoekers